Leder:

Rikke Gyldendahl Holmegaard

Rikke er uddannet pædagog med natur som valgfag. I sommeren 2018 blev Rikke færdig med en kandidat i pædagogisk sociologi.
Rikke bor i Hadsten med sin mand Kim og deres to børn.
Rikke brænder for den gode relation og det gode forældresamarbejde med barnet i centrum.

Pædagoger:

Majbritt – hold 1
Majbritt er gift med Morten og har to børn, der begge har gået i skovbørnehaven. Hun har arbejdet knap 13 år i skovbørnehaven, er uddannet pædagog, sundhedsambassadør og ekspert i social inklusion, læringsmiljøer og pædagogisk analyse.

Majbritt har en fænomenal evne til at tale med både de små guldklumper og deres forældre, er fokuseret, igangsættende, nærværende og enormt lydhør.

Og hun spiller (også) håndbold på byens hold.

 

Sissel – hold 2

Sissel er pædagog på Hold 2

 

Iben

Iben er pædagog på Hold 3

 

Medhjælpere:

Lone
Lone bor sammen med Bjarne og sammen har de to voksne børn. Både Lone og Bjarne er indfødte i Hadsten og kender og elsker byen.

Med sine snart 27 års erfaring som pædagogmedhjælper i skovbørnehaven – først som vikar og siden som en uundværlig fast del af den – er Lone intet mindre end uvurderlig. Der findes ikke en grøn plet i Hadsten omegn som hun ikke er på fornavn med, og hun er en fantastisk menneskekender.

Hun kan skabe tryghed og ro omkring sig, og kan få alle typer af familier til at føle sig set og velkomne.

Der findes næppe det menneske i byen, der har mødt Lone, der ikke øjeblikkeligt holder af hende – og vi er ekstremt stolte af, at Lone er med på vores hold.

 

Inge
Inge kommer oprindeligt fra Voldum, er gift med Lars og bor på et nedlagt landbrug nær Randers. Hun har arbejdet i Skovbørnehaven siden august 2012 og inden da som pædagogmedhjælper på Vesterskovvej.

Inge brænder for at komme ud i naturen/skoven hver dag og elsker at se børnene lege med de forskellige former for natur. Om der skal snittes i grene, laves bål, leges med kogler eller noget helt fjerde – så er Inge med på legen, og fantastisk kompetent til det.

Hun er også ekstremt passioneret for håndbold i en sådan grad, at hun er holdleder i Randers HK.

Eva

Eva er gift med Brian, har 2 voksne børn og bor i Hadsten. Eva har siden 1995 været ansat som Dagplejer i Hadsten. Gennem Dagplejen har Eva deltaget i mange kurser og dygtiggjort sig indenfor børneområdet. Med sin store erfaring er Eva god til at skabe tryghed og nærhed for børnene. At fornemme og udfordre dem, hvor de er i deres udvikling.

Eva har altid brugt naturen meget og elsker alr hvad der kan opleves og laves derude.

 

Sofie

Cecilie

 

 

Vikar:

Alice

Lone