Leder:

Rikke Gyldendahl Holmegaard

Rikke er uddannet pædagog med natur som valgfag. I sommeren 2018 blev Rikke færdig med en kandidat i pædagogisk sociologi.
Rikke bor i Hadsten med sin mand Kim og deres to børn.
Rikke brænder for den gode relation og det gode forældresamarbejde med barnet i centrum.

Pædagoger:

Majbritt – hold 1
Majbritt er gift med Morten og har to børn, der begge har gået i skovbørnehaven. Hun har arbejdet knap 13 år i skovbørnehaven, er uddannet pædagog, sundhedsambassadør og ekspert i social inklusion, læringsmiljøer og pædagogisk analyse.

Majbritt har en fænomenal evne til at tale med både de små guldklumper og deres forældre, er fokuseret, igangsættende, nærværende og enormt lydhør.

Og hun spiller (også) håndbold på byens hold.

 

Sissel – hold 2

Sissel er pædagog på hold 2 og er uddannet fra Randers i 2014 med linjefaget; Værksted, natur og teknik. Privat bor Sissel i Hammershøj sammen med hendes kæreste og fritiden bliver brugt i naturen, både til diverse spejderture og arrangementer, samt ture og konkurrencekørsel med Dansk Land Rover klub. Fællesskab er for Sissel en vigtig del af livet. Fællesskab betyder venskaber, børns venskaber og identitet er med til at skabe et grundlag for resten af deres liv. Sissel ser frem til et godt samarbejde med børn, forældre og kollegaer – og til at skabe en tryg hverdag med masser af nærvær, sjov, leg og læring.”

 

Jeanette – hold 3

Jeanette er pædagog og har været uddannet i 14 år. Hun er et positivt og engageret mennesker som trives allerbedst i børnenes selskab med masser af grin, undring og fordybelse. Jeanette er mor til tre drenge og fritiden bruges ofte i naturen som spejderleder.

 

 

Medhjælpere:

Lone
Lone bor sammen med Bjarne og sammen har de to voksne børn. Både Lone og Bjarne er indfødte i Hadsten og kender og elsker byen.

Med sine snart 27 års erfaring som pædagogmedhjælper i skovbørnehaven – først som vikar og siden som en uundværlig fast del af den – er Lone intet mindre end uvurderlig. Der findes ikke en grøn plet i Hadsten omegn som hun ikke er på fornavn med, og hun er en fantastisk menneskekender.

Hun kan skabe tryghed og ro omkring sig, og kan få alle typer af familier til at føle sig set og velkomne.

Der findes næppe det menneske i byen, der har mødt Lone, der ikke øjeblikkeligt holder af hende – og vi er ekstremt stolte af, at Lone er med på vores hold.

 

Inge
Inge kommer oprindeligt fra Voldum, er gift med Lars og bor på et nedlagt landbrug nær Randers. Hun har arbejdet i Skovbørnehaven siden august 2012 og inden da som pædagogmedhjælper på Vesterskovvej.

Inge brænder for at komme ud i naturen/skoven hver dag og elsker at se børnene lege med de forskellige former for natur. Om der skal snittes i grene, laves bål, leges med kogler eller noget helt fjerde – så er Inge med på legen, og fantastisk kompetent til det.

Hun er også ekstremt passioneret for håndbold i en sådan grad, at hun er holdleder i Randers HK.

Eva

Eva kommer fra Århus men har boet i Hadsten side 1995. Eva har 2 voksne drenge.

Eva har arbejdet som dagplejer i 23 år og har der igennem dygtiggjort sig indenfor børneområdet. Med sin store erfaring er Eva god til at skabe tryghed og nærhed for børnene. At fornemme og udfordre dem, hvor de er i deres udvikling.

Eva har altid brugt naturen meget og elsker alt hvad der kan opleves derude.

 

Medhjælpere:

Amalie:

Amalie er 21 år og bor i Hadsten sammen med sine forældre og to mindre søskende. I sommers blev hun student fra Favrskov Gymnasium og hun har tidligere gået på Hadsten Skole og efterskole i Rønde. I sin fritid er Amalie aktiv, og hun elsker at være ude i naturen. Amalie er også kreativ og spiller forskellige instrumenter.

Emilie:

Emilie er 19 år gammel og bor udenfor Hammel med sine forældre og storebror. I sommers blev Emilie student fra Favrskov Gymnasium. I fritiden spiller hun fodbold og går i træningscenter. Emilie nyder at tilbringe tid med venner og familie – gerne i naturen.

 

 

Vikar:

Alice

Lone